Doe's FotoPage

By: doe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 25-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jam di Ampang

hantu lilin?..
kown beraksi comel di posisi drum..
bassist ejas tali..
View all 14 photos...
Jam di Ampang bersama kawan-kawan.. menampilkan pelapis pemain drum yg akan menggantikan aku nanti.. hehe.. yours truly xde dlm gambar sbb sibuk amik gamba org lain..


Saturday, 23-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MyvI..

 
 
 
View all 12 photos...
Gambar-gambar ni sepatutnye dah lame dah letak sini.. kirenye mase myvi baru-baru keluar.. tapi baru sempat letak sini hari ni (6 dec).. tapi takpe, dah backdated to tarikh yg sebenar.. hehe.. sbb bz daaaa dgn keje.. projek nak go live mase tuh.. skang ni projek dah go live.. byk sket mase terluang.. so, sape-sape yg baru nak beli first car tu and budget sederhana, tgk-tgk la kereta ni.. mmg selesa.. exterior ok, interior pun ok.. cute miut la.. cume kalo lari dlm 110-120km kat highway, akan ade rase membuai@melayang sikit.. kereta ringan la katekan.. kalo berat-berat, semput lak enjin 1.3 tu nanti.. hehe.. enjoy..





Tuesday, 14-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Engagement

Yg menyerikan majlis..
Yg bakal menghiasi si pemakai..
Yg mengharumkan suasana..
View all 31 photos...
Pertunangan kami yg berlangsung dgn jayanya pada tanggal 9hb Jun 2005.. ..


Monday, 13-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Panorama Eksperimentasi..

Jam @ Akar Karya..
Badak sumbu di zoo..
Zoo lagi..


Sunday, 12-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kawen Hidayah..

Tgh mkn.. bang, marah sape tuh..
Ni ade org mintak lauk..
Hadiah dr kwn..
View all 9 photos...
Sekitar majlis perkahwinan rakan STAR Klang, Nurhidayah Bte Rugani pada 12hb Jun 2005..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net